Bij het meedoen aan onze prijsvragen en winacties ga je automatisch akkoord met onderstaande voorwaarden:

 1. Je dient zelf binnen 48 uur contact met ons op te nemen om je prijs te claimen bij de win acties op social media. Bij prijsvragen via de website zullen wij persoonlijk contact met je opnemen via e-mail.
 2. Over de actie kan niet worden gecorrespondeerd.
 3. Bij acties op social media dien je de Facebookpagina te hebben geliket of in het geval van een Twitter of Instagramprijsvraag het account te volgen.
 4. Na het winnen van een prijsvraag ben je drie maanden uitgesloten van deelname aan nieuwe prijsvragen.
 5. Je kunt per prijsvraag of actie maar één keer deelnemen per medium. Het is toegestaan om mee te doen via bijvoorbeeld Facebook en de prijsvraag op de website.
 6. Deelname aan prijsvragen is vanaf 16 jaar, dit in verband met eventuele leeftijdsclassificaties aan films, series of games. Dit kan ook 18 zijn als een bepaalde prijs daarvoor geclassificeerd is.
 7. Deelnemers woonachtig buiten Nederland en België zijn uitgesloten van deelname.
 8. Play Watch Read is niet verantwoordelijk voor eventuele schade of gebreken aan de prijs tijdens verzending.
 9. Prijzen zullen uitsluitend via reguliere postverzending opgestuurd worden en dus niet aangetekend.
 10. Play Watch Read is niet verantwoordelijk voor vertraagde zendingen of verlies van de prijzen bij de verwerking door postbedrijven.
 11. Play Watch Read kan niet aansprakelijk gesteld worden als een prijzenpakket niet wordt opgehaald bij een afhaalpunt of als dit gedaan is door een onbevoegde.
 12. Prijzen zullen binnen twee weken na het winnen van de actie opgestuurd worden.
 13. Prijswinnaars dienen zelf in de gaten te houden of prijzen wel of niet ontvangen zijn binnen drie weken na de bekendmaking. Na deze drie weken kan er geen aanspraak meer gedaan worden op de prijs.
 14. Play Watch Read kan niet aansprakelijk gesteld worden voor mogelijke problemen na het bezoeken van de website met betrekking tot de prijsvraag of actie.
 15. Play Watch Read kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten in de berichtgeving van onze prijsvragen of acties op social media.
 16. Play Watch Read kan niet aansprakelijk gesteld worden als blijkt dat de prijs afwijkt van wat is aangegeven bij de actie.
 17. Play Watch Read gaat zorgvuldig om met de persoonsgegevens. Deze zullen na het versturen van de prijs ook uit onze database gehaald worden. Enkel de naam wordt bewaard om deelnemer voor drie maanden uit te sluiten van deelname aan de prijsvraag. Door mee te doen met de actie ga je akkoord als wij de gegevens moeten doorsturen naar een derde partij die de prijs rechtstreeks verstuurd naar de winnaar. Play Watch Read zal de gegevens nooit gebruiken voor andere doeleinden.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.