Het onstaan van Undercover-Network

Het concept van Undercover-Gaming is ontstaan eind augustus 2008. Na een perstrip besloten enkele redacteurs hun werkbasis te verlaten om zelf een nieuw project op te starten. Dit project werd dus Undercover-Gaming en opgericht door Sylvano Witte, die zelf al tijdje meedraait in deze industrie. Undercover-Gaming is online gegaan op 14 februari 2009 om 20:00. Na de uitbreiding van Undercover-Movies is gelijk een heel netwerk ontstaan, Undercover-Network. Deze zijn beide online gegaan op 14 februari 2013 om 20:00.

Waar staat Undercover-Network voor

Undercover wordt in de wereld gebruikt om in het geheim dingen te onderzoeken en boven water te krijgen. Dit is ook het concept dat wij willen doen, dieper dan andere media op dingen ingaan en deze ook te vertellen aan onze bezoekers. Daarom heeft Undercover-Network een redactie die ook goed op elkaar ingespeeld is en elkaar ook al een tijdje kent waardoor er een veel betere samenwerking ontstaat.

Het doel van Undercover-Network

Het doel van Undercover-Network is om mensen te informeren over hetgeen wat in de games- en filmindustrie speelt. Voornamelijk artikelen, maar uiteraard ook recensies, impressies en nieuwsberichten die betrekking hebben op games en film gerelateerde zaken. Daarnaast zijn we voor een uitgebreid publiek, namelijk de jongeren maar ook voornamelijke ouderen. Naast de game- en filminformatie geven wij dus ook de PEGI rating aan waardoor ouders zien of de game iets is voor zijn of haar kind.

Voor de mensen die echt interesse in de games- en filmindustrie hebben zullen we voornamelijk komen met artikelen die dieper ingaan op games en films. Zoals interviews met ontwikkelaars en mensen die er werkzaam zijn, hardware bespreken en verslag doen van events zoals First Look en Gamescom in Keulen.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.