Prijsvraag: Win Bloodshot op blu-ray!

De kans is groot dat je Bloodshot hebt gemist in de bioscoop, maar gelukkig is deze film inmiddels verschenen op dvd en blu-ray. Om dat te vieren mogen wij twee exemplaren weggeven. Lees snel verder om te zien hoe je kans maakt!

In deze verfilming van de populaire, gelijknamige comic speelt Vin Diesel de rol van Ray Garrison, een marinier die door de RTS Corporation opnieuw tot leven gewekt wordt als de superheld Bloodshot. Met nanotechnologie in zijn aderen is hij sterker dan ooit en geneest hij meteen van verwondingen. De RTS Corporation heeft niet alleen de controle over zijn lichaam, maar ook over zijn geest en herinneringen. Ray zet alles op het spel om de controle over zijn leven terug te krijgen.
Wat is de naam van Ray Garrisons vijand, een rol die wordt gespeeld door Sam Heughan?

HOE MAAK JE KANS?

Wil jij kans maken op deze prijs? Vul dan onderstaand formulier in. Je hebt tot 13 juli 2020 de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaars worden via de mail op de hoogte gebracht. Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

There is no form selected or the form was deleted.
Geschreven door
Welkom op Play Watch Read!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Gemarkeerde velden zijn verplicht *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.