Prijsvraag: Win de boekenreeks van Sarah Morgenthaler!

Zin om even helemaal weg te dromen met een romantisch boek? Dat kan! Wij mogen namelijk namens A.W. Bruna Uitgevers een boekenpakket weggeven met daarin de boeken Droomvakantie, Droomman en Droomuitzicht. Drie heerlijke verhalen om achter elkaar te verslinden. Lees verder om te zien hoe je kans maakt op deze fantastische prijs!

Droomuitzicht is het nieuwste deel in de reeks, dat sinds 1 juni in de winkels ligt. Lees hieronder meer over dat boek. Meer informatie over Droomvakantie, Droomman en Droomuitzicht vind je op de website van A.W. Bruna Uitgevers.

Droomuitzicht
De carrière van voormalig Hollywood-lieveling River Lane is bergafwaarts aan het gaan. Vastbesloten om een nieuwe start te maken, achter de camera dit keer, wil ze een documentaire opnemen over het pittoreske stadje Moose Springs. Dat zou eenvoudig moeten zijn, maar de bewoners moeten niks hebben van River. Toch wil ze deze docu maken, en zichzelf bewijzen, wat er ook voor nodig is, of welke berg ze hier (letterlijk) ook voor moet beklimmen.

Easton Lockett mag dan een goedmoedige reus zijn, hij weet het een en ander van survival. Als hij iedereen bij de les houdt, kan hij River en haar crew veilig over Mount Veil leiden. Maar dat blijkt makkelijker gezegd dan gedaan. De natuur is wilder dan ooit, de cameraman is vastbesloten in een ravijn te belanden en de actrice is mooi, maar kent geen angst. Vallen voor River maakt zijn werk er niet makkelijker op, en hij weet niet hoe lang hij haar prachtige lach nog kan weerstaan. Als het weer omslaat en iedereen in gevaar komt, moet Easton alles uit de kast halen om de groep weer veilig thuis te krijgen… en om River ervan te overtuigen dat haar thuis bij hem is.

Bron: A.W. Bruna Uitgevers

In welke staat in de Verenigde Staten ligt het plaatsje Moose Springs?

HOE MAAK JE KANS?

Wil jij kans maken op deze prijs? Vul dan het onderstaande formulier in. Je hebt tot 14 juni 2021 de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaars worden via de mail op de hoogte gebracht. Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Geschreven door
Welkom op Play Watch Read!

1 reactie

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Gemarkeerde velden zijn verplicht *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.