Prijsvraag: Win een A Quiet Place II-prijzenpakket!

Sinds donderdag 24 juni draait het lang verwachte vervolg op A Quiet Place in de bioscoop. Om dat te vieren mogen wij drie pakketten weggeven met daarin een bodywarmer en een paar sokken. Zo kun je in stijl in stilte op het puntje van je bioscoopstoel zitten. Lees snel verder om te zien hoe je kans maakt!

In A Quiet Place Part II heeft de familie Abbott hun huis verlaten en moet de gevaren van de buitenwereld onder ogen komen. Het gevecht om te overleven moeten zij in stilte vervolgen nadat ze gedwongen worden zich op onbekend terrein te wagen. Ze komen er al snel achter dat de monsters die op geluid afkomen niet de enige dreigingen zijn die zich schuilhouden voorbij het zandpad.

Lees meer over deze film in onze recensie van A Quiet Place Part II.

Wie regisseerde dit vervolg op de succesvolle horrorthriller uit 2018?

HOE MAAK JE KANS?

Wil jij kans maken op deze prijs? Vul dan het onderstaande formulier in. Je hebt tot 5 juli 2021 de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaars worden via de mail op de hoogte gebracht. Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Geschreven door
Michael is sinds een paar jaar elke week in de bioscoop te vinden, meestal om zich te laten verrassen tijdens de Sneak Preview samen met redactrice Merel. Thuis kijkt hij nog met enige regelmaat oude Nederlandse komedieseries zoals Het Zonnetje in Huis: het verveelt hem echt nooit. Het fenomeen luisterboek vindt hij echt een uitkomst en hij is nog altijd een trouwe Nintendo-liefhebber.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Gemarkeerde velden zijn verplicht *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.