Prijsvraag: Win een Chaos Walking-goodiepakket!

Het langverwachte Chaos Walking draait vanaf 24 juni in de bioscoop. Een sciencefiction waarbij alle gedachten hoorbaar zijn voor anderen. Wat is dan een betere prijs dan een prijzenpakket vol met items om je volledig van je buitenwereld te kunnen afzonderen? Hoe je die kan winnen lees je hieronder!

In een niet al te verre toekomst ontdekt Todd Hewitt het mysterieuze meisje Viola dat op zijn planeet is gecrasht. Op deze planeet zijn alle vrouwen verdwenen en worden de mannen geteisterd door ‘The Noise’ – een kracht die ervoor zorgt dat alle gedachten van mannen voor iedereen te horen zijn. In deze gevaarlijke wereld wordt Viola’s leven bedreigd en Todd belooft haar te beschermen. Hiervoor zal hij zijn eigen innerlijke kracht moeten ontdekken en de duistere geheimen van zijn planeet moeten ontrafelen. Van de regisseur van The Bourne Identity en Edge of Tomorrow, gebaseerd op het succesvolle boek The Knife of Never Letting Go geschreven door Patrick Ness.

Een van de hoofdrollen wordt gespeeld door Tom Holland. Als welke superheld is hij bij het grote publiek vooral bekend?

HOE MAAK JE KANS?

Wil jij kans maken op deze prijs? Vul dan het onderstaande formulier in. Je hebt tot 28 juni 2021 de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaars worden via de mail op de hoogte gebracht. Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Geschreven door
Michael is sinds een paar jaar elke week in de bioscoop te vinden, meestal om zich te laten verrassen tijdens de Sneak Preview samen met redactrice Merel. Thuis kijkt hij nog met enige regelmaat oude Nederlandse komedieseries zoals Het Zonnetje in Huis: het verveelt hem echt nooit. Het fenomeen luisterboek vindt hij echt een uitkomst en hij is nog altijd een trouwe Nintendo-liefhebber.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Gemarkeerde velden zijn verplicht *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.