Prijsvraag: Win een Charlie’s Angels-prijzenpakket!

De nieuwe Charlie’s Angels-film is nu te zien in de bioscoop en daarom mogen wij twee prijzenpakketten weggeven met daarin twee vrijkaartjes, een rugzak en een setje draadloze oordopjes. Doe snel mee en maak kans op deze toffe prijs!

Elizabeth Banks regisseert de nieuwe generatie stoere Charlie’s Angels – Kristen Stewart, Naomi Scott en Ella Balinska – detectives die werken voor de mysterieuze Charles Townsend. De Townsend Agency is wereldwijd aan het uitbreiden en meerdere teams met slimme, zwaar getrainde badass vrouwen worden geleid door verschillende Bosleys. Als een jonge IT-er waarschuwt voor een gevaarlijke technologie, komen de Angels in actie en zetten zij hun levens op het spel om de wereld te redden.

Er zijn meerdere Bosleys geweest door de jaren heen. Welke acteur speelde de eerste Bosley ooit in de originele televisieserie?

Hoe maak je kans?

Wil jij kans maken op deze prijs? Vul dan onderstaand formulier in. Je hebt tot 20 januari 2020 de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaars worden via de mail op de hoogte gebracht. Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

There is no form selected or the form was deleted.
Written by
Welkom op Play Watch Read!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.