Prijsvraag: win een downloadcode voor Hades (PS4)!

Gamers opgelet: wij geven deze week een downloadcode weg voor de bekroonde game Hades. Lees verder om te zien hoe je kans maakt!

“Hades is een rogue-like, hack-and-slash dungeon-crawler. Gebruik de krachten en mythische wapens van de Olympische goden om te ontsnappen aan de god van de dood. Iedere ontsnappingspoging maakt je sterker en vertelt je meer over het verhaal.

Zagreus krijgt hulp van Zeus, Athena en andere Olympiërs. Dit betekent dat je tijdelijke voordelen, Boons, kan kiezen die passen bij jouw speelstijl en dat je bij iedere speelsessie permanente upgrades kunt krijgen.

Hades zit vol met de beste elementen van veelgeprezen games van Supergiant. Denk aan de razendsnelle actie van Bastion, de sfeer en diepgang van Transistor en een personagegedreven verhaal zoals in Pyre.”

Bron: Sony Interactive Entertainment / Supergiant Games

 

Onlangs vierde Supergiant het jubileum van een van hun vorige succesvolle games Bastion. Hoeveel jaar geleden kwam die game uit?

HOE MAAK JE KANS?

Wil jij kans maken op deze prijs? Vul dan het onderstaande formulier in. Je hebt tot 13 september 2021 de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaars worden via de mail op de hoogte gebracht. Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

There is no form selected or the form was deleted.
Geschreven door
Welkom op Play Watch Read!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Gemarkeerde velden zijn verplicht *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.