Prijsvraag: Win een Pet Sematary-prijzenpakket!

Vanaf donderdag 4 april draait Pet Sematary in de bioscoop. Ook zo benieuwd naar deze remake van de gelijknamige horrorklassieker, gebaseerd op het Stephen King-boek? Lees dan snel verder en maak kans op een supertof prijzenpakket.

Dokter Louis Creed (Jason Clarke) is net samen met zijn vrouw Rachel (Amy Seimetz) en hun twee jonge kinderen van Boston naar het platteland van Maine verhuisd. Daar ontdekt hij een mysterieuze begraafplaats in het bos vlakbij hun nieuwe huis. Dan slaat het noodlot toe en volgt er een reeks angstaanjagende en afgrijselijke gebeurtenissen. Pet Sematary is gebaseerd op de gelijknamige baanbrekende horror-roman van Stephen King (It, The Shining, The Green Mile).

 

 

Uit welk jaar komt de vorige boekverfilming van Pet Sematary?

Hoe maak je kans?

Wil jij kans maken op deze prijs? Mail ons dan het antwoord op de bovenstaande prijsvraag. Stuur het antwoord samen met je naam, adres en leeftijd naar: prijsvraag@playwatchread.nl, onder vermelding van “Pet Sematary-prijsvraag”. Je hebt tot 8 april de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaars worden via de mail op de hoogte gebracht. Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Written by
Welkom op Play Watch Read!

3 Comments

  1. Uit 1989 komt de vorige boekverfilming van Pet Sematary

    Reply
  2. uit 1989

    Reply
  3. 1989

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.