Prijsvraag: win een The Addams Family-goodiepakket, inclusief twee vrijkaartjes!

De griezelfamilie is terug voor een nieuw avontuur! Vanaf 6 oktober draait de komische animatiefamilie The Addams Family op avontuur in de Nederlandse bioscopen. Ben jij ook benieuwd of deze film net zo leuk is als de eerste? Lees dan snel verder om te zien hoe je kans maakt op een goodiepakket en twee vrijkaartjes!

“Iedereens favoriete griezelfamilie is terug in de nieuwe komische animatiefilm The Addams Family op avontuur. Dit keer raakt de Addams Family verzeild in bizarre avonturen wat leidt tot hilarische ontmoetingen met allerlei nietsvermoedende mensen. Maar waar ze ook heen gaan, de leden van de Addams Family blijven altijd hun griezelige, gekke zelf.”
Bron: Universal Pictures International
Wat was het beroep van Charles Addams, de bedenker van The Addams Family?

Hoe maak je kans?

Wil jij kans maken op deze prijs? Vul dan het onderstaande formulier in. Je hebt tot 11 oktober 2021 de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaars worden via de mail op de hoogte gebracht. Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

There is no form selected or the form was deleted.
Geschreven door
Welkom op Play Watch Read!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Gemarkeerde velden zijn verplicht *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.