Prijsvraag: win een Zombieland: Double Tap-prijzenpakket!

Vanaf donderdag 21 oktober draait het hilarische vervolg op het inmiddels tien jaar oude Zombieland in de bioscoop. Wil jij deze film (geheel in stijl) ook zien? Doe dan mee met de prijsvraag en maak kans op een prijzenpakket met daarin twee vrijkaartjes, een pet en een tas.

Tien jaar na de release van de moderne cultfilm Zombieland zijn hoofdrolspelers Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Abigail Breslin en Emma Stone, regisseur Ruben Fleischer (Venom) en schrijvers Rhett Reese en Paul Wernick (Deadpool) terug voor Zombieland: Double Tap. In deze actie/komedie moeten de vier zombiekillers het opnemen tegen verschillende soorten nieuwe zombies, en zelfs een groep meedogenloze overlevenden, vanaf het platteland tot aan het Witte Huis. Geschreven door Rhett Reese, Paul Wernick en Dave Callaham. Bron: Sony Pictures Releasing

Naast de Double Tap-regel zijn er nog een tiental andere regels om te overleven in Zombieland. Noem een van deze regels.

Hoe maak je kans?

Wil jij kans maken op deze prijs? Vul dan onderstaand formulier in. Je hebt tot 25 november 2019 de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaars worden via de mail op de hoogte gebracht. Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

There is no form selected or the form was deleted.
Redactie
Written by
Welkom op Play Watch Read!

1 Comment

  1. Avatar

    Succes allemaal

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.