Prijsvraag: Win het boek Gebroken van Kate Hamer!

Boekenwurmen opgelet: we geven weer een boek weg! Deze week de literaire thriller Gebroken van Kate Hamer. Lees snel verder om te zien hoe je kans maakt!

Als mooie, jonge vrouw is Phoebe gewend overal mee weg te komen. Vooral mannen windt ze om haar vinger. Met haar twee vriendinnen, Orla en Grace, heeft ze een hechte vriendschap. Orla is idolaat van Phoebe, en heeft alles voor haar over. Grace is met haar zestien jaar de jongste maar ook de verstandigste. Alle drie hebben ze een complexe relatie met hun moeder – en met elkaar.

Gebroken vertelt het angstaanjagende verhaal van een lange, hete zomer waarin de grenzen van hun vriendschap zwaar op de proef worden gesteld.

Bron: Boekerij

Kate Hamer scheef na haar debuut Het meisje in de rode jas een boek met vergelijkbare titel. Hoe heet dat boek?

HOE MAAK JE KANS?

Wil jij kans maken op deze prijs? Vul dan onderstaand formulier in. Je hebt tot 12 oktober 2020 de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaars worden via de mail op de hoogte gebracht. Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

There is no form selected or the form was deleted.
Geschreven door
Welkom op Play Watch Read!

3 Reacties

  1. Ik heb graag meegedaan.

    Reageer
  2. lijkt me een heerlijk spannend boek!

    Reageer
  3. Het meisje in het bos

    Reageer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Gemarkeerde velden zijn verplicht *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.