Prijsvraag: Win het boek Global Strike van Chris Ryan

Ook deze week geven we weer een spannend boek weg! Ben jij benieuwd naar de nieuwste thriller van Chris Ryan? Lees dan snel verder en doe mee met de prijsvraag!

Ooit was Charles Street een zeer gerespecteerde MI6-agent, tot hij een verschrikkelijke fout maakte die hem zijn baan kostte. Nu is hij een wanhopig man die teert op zijn vroegere glorie en nauwelijks rond kan komen. Dan doet hij een ontdekking die de nieuwe president van de Verenigde Staten de kop kan kosten en een wereldwijd conflict kan veroorzaken. En die Street op de dodenlijst van Rusland doet belanden. Aan John Porter en John Bald de taak hem te vinden voor de Russen dat doen.

Bron: Boekerij
Wat is de titel van de televisieserie uit 2010 die is gebaseerd op een gelijknamig boek van Chris Ryan?

Hoe maak je kans?

Wil jij kans maken op deze prijs? Vul dan onderstaand formulier in. Je hebt tot 14 september 2020 de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaars worden via de mail op de hoogte gebracht. Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

There is no form selected or the form was deleted.
Written by
Welkom op Play Watch Read!

1 Comment

  1. strike back

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.