Prijsvraag: win het boek Militair, sniper, survivor

Deze week geven we voor de afwisseling eens geen spannende thriller weg, maar een inspirerend boek over fysieke en mentale weerbaarheid geschreven door een ex-militair van de Special Forces. Geïnteresseerd? Doe dan mee met onderstaande prijsvraag!

Niemand is een geboren leider. Doorzettingsvermogen en uitdagingen in het leven leerden Ant Middleton welke eigenschappen noodzakelijk zijn om uit te groeien tot een échte leider. Hij is het levende bewijs dat je met de juiste mentaliteit alles kunt bereiken. In Militair, sniper, survivor beschrijft hij wat er van je verwacht wordt als je toetreedt tot de Special Forces: oog voor detail, zelfbeheersing en vooral kracht en moed zijn onmisbare eigenschappen. Maar ook persoonlijke ervaringen, zoals de verwerking van de dood van zijn vader toen Ant nog maar vijf jaar was, hebben hem waardevolle dingen geleerd over weerbaarheid. Of het nu gaat om handelen in stressvolle situaties of om reageren op angst, dit is een boek dat iedereen houvast kan bieden om sterker in het leven te staan.

Bron: Boekerij

 

Wat is de titel van de hoogste rang in het Nederlandse leger?

HOE MAAK JE KANS?

Wil jij kans maken op deze prijs? Vul dan onderstaand formulier in. Je hebt tot 29 juni 2020 de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaars worden via de mail op de hoogte gebracht. Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

There is no form selected or the form was deleted.
Written by
Welkom op Play Watch Read!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.