Prijsvraag: Win het boek Noordkaap van Nathalie Pagie!

De schrijfster van IJsengel is terug met een nieuwe literaire thriller. Wij geven een exemplaar weg, dus lees snel verder en maak kans op dit spannende boek.

Als het bevroren lijk van een man wordt gevonden in Hammerfest, Noorwegen, staat de politie voor een raadsel. Niemand weet wie hij is en in het lichaam worden sporen aangetroffen van een stof die in Europa niet voorkomt. Het gaat om ibogaïne, een extract uit de wortels van een plant uit West-Afrika. Zodra hoogleraar Aage Haugen dit hoort, gaan bij hem de alarmbellen af. Hij heeft ooit onderzoek gedaan in West-Afrika en kent de risico’s van de stof maar al te goed.

Haugen gaat op onderzoek uit en belandt op de ijskoude Noordkaap, waar in het diepste geheim een wetenschappelijk experiment plaatsvindt, met tien topcriminelen in de hoofdrol.

Naast IJsengel en Noordkaap heeft Nathalie Pagie ook nog een boekenserie geschreven, bestaande uit vier delen. Wat is de naam van die boekenserie?

Hoe maak je kans?

Wil jij kans maken op deze prijs? Vul dan onderstaand formulier in. Je hebt tot 2 maart 2020 de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaars worden via de mail op de hoogte gebracht. Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

There is no form selected or the form was deleted.
Written by
Welkom op Play Watch Read!

2 Comments

  1. Tara & Diego

    Reply
  2. Ik doe graag mee voor dit spannende boek.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.