Prijsvraag: Win het derde seizoen van de Will & Grace revival!

Deze week komt het derde seizoen van de revival van Will & Grace uit op dvd. Om dat te vieren geven wij twee keer een dvd-box weg! Lees verder om te zien hoe je kans maakt.

Eric McCormack, Debra Messing, Sean Hayes en Megan Mullally schitteren weer in hun iconische rollen als Will, Grace, Jack en Karen. Het laatste seizoen eindigde memorabel met Jack en Esteban die elkaar het ja-woord gaven, Will die zijn huwelijksaanzoek deed aan McCoy en Grace die met een nieuwe man naar Europa vertrok. In dit afscheidsseizoen kijken we hoe het verder gaat met onze vrienden. Jack moet zich aanpassen aan het serieuze getrouwde leven, Will zoekt zijn weg in een lange-afstandsrelatie, Grace heeft nieuws dat hun leven volledig zal doen veranderen en Karen blijft even uitgesproken als altijd.

De revival bestaat uit drie seizoenen, maar hoeveel seizoenen telt de sitcom Will & Grace in totaal?

Hoe maak je kans?

Wil jij kans maken op deze prijs? Vul dan onderstaand formulier in. Je hebt tot 31 augustus 2020 de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaars worden via de mail op de hoogte gebracht. Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

There is no form selected or the form was deleted.
Geschreven door
Welkom op Play Watch Read!

1 reactie

  1. Ik als groot fan van Will & Grace ga natuurlijk meteen een kans wagen want ik heb alle vorige seizoenen ook al op dvd en moet dan dit aller laatste seizoen natuurlijk ook in mijn collectie hebben.🙂

    Reageer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Gemarkeerde velden zijn verplicht *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.