Prijsvraag: Win House of Cards – Seizoen 6 op dvd of blu-ray!

House of Cards – Seizoen 6 is nu uit op dvd en blu-ray. Wij mogen een paar exemplaren weggeven. Heb je dit laatste seizoen van de populaire Netflixserie nog niet niet gezien of hoort de verzamelbox in je collectie? Lees dan verder hoe je kans maakt.

Hoe maak je kans?

We geven drie exemplaren weg van deze serie (twee keer op blu-ray en één keer op dvd). Wil jij kans maken op deze prijs? Mail ons dan het antwoord op de onderstaande vraag:

“Hoe heet het personage dat in dit laatste seizoen de leiding heeft en op bovenstaande afbeelding is te zien?”

Stuur het antwoord samen met je naam, adres en leeftijd naar: [email protected], onder vermelding van “House of Cards-prijsvraag”. Je hebt tot 11 maart de tijd om je antwoord in te sturen. Als je een voorkeur hebt voor een dvd of blu-ray, vermeld dat dan. De winnaars worden via de mail op de hoogte gebracht. Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Michael Wenting
Written by
Michael is sinds een paar jaar elke week in de bioscoop te vinden, meestal om zich te laten verrassen tijdens de Sneak Preview samen met redactrice Merel. Thuis kijkt hij nog met enige regelmaat oude Nederlandse komedieseries zoals Het Zonnetje in Huis: het verveelt hem echt nooit. Het fenomeen luisterboek vindt hij echt een uitkomst en hij is nog altijd een trouwe Nintendo-liefhebber.

5 Comments

 1. Avatar

  Claire Underwood

  Reply
 2. Avatar

  Claire Underwood

  Reply
 3. Avatar

  Claire Underwood

  Reply
 4. Avatar

  Claire Underwood

  Reply
 5. Avatar

  Claire (Hale) Underwood

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.