Prijsvraag: Win Michael Connelly’s nieuwe thriller Het nachtvuur

Hoppa! Ook deze week geven we weer een spannende thriller weg om de Coronaverveling tegen te gaan. Lees snel verder om te zien hoe je kans maakt!

Toen Harry Bosch net begon als rechercheur, nam John Jack Thompson hem onder zijn hoede en leerde hem alles wat hij moest weten over het vak. Zijn mentor was ervan overtuigd dat je maar op één manier een echt goede politieman kon zijn: door elke zaak persoonlijk op te nemen en met koppig doorzettingsvermogen aan te pakken. Als Thompson overlijdt, wordt Harry benaderd door zijn weduwe, die hem een oud dossier geeft. Het blijkt om een zaak te gaan die Thompson nooit heeft kunnen oplossen. Het dossier had hij op de dag van zijn pensioen tegen alle regels in mee naar huis genomen.

Om erachter te komen waarom deze zaak Thompson zo dwarszat, gaat Harry naar Renée Ballard en vraagt haar hem te helpen de cold case op te lossen. Terwijl ze eraan werken, rijst de alarmerende vraag of Harry’s geliefde mentor het dossier heeft meegenomen om de zaak tijdens zijn pensioen op te lossen… Of om juist te voorkomen dat die ooit opgelost zou worden.
Michael Connelly is al heel wat jaren actief als schrijver. In welk jaar verscheen zijn debuut?

Hoe maak je kans?

Wil jij kans maken op deze prijs? Vul dan onderstaand formulier in. Je hebt tot 4 mei 2020 de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaars worden via de mail op de hoogte gebracht. Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

There is no form selected or the form was deleted.
Written by
Welkom op Play Watch Read!

2 Comments

  1. 1992

    Reply
  2. Behalve een geweldige auteur, is ook de serie Harry Bosch niet te versmaden en te zien op prime video. Ik kan het je aanraden.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.