Prijsvraag: Win Monster Hunter op blu-ray!

Het weer blijft grillig dus het kan geen kwaad om een lekkere film achter de hand te houden. Wij mogen namens Sony Pictures Home Entertainment drie exemplaren weggeven van de film Monster Hunter. Vanaf woensdag 28 april ligt de film in de (virtuele) winkelschappen. Lees verder om te zien hoe je kans maakt op de blu-ray.

“De nieuwe actie-thriller Monster Hunter van regisseur Paul W.S. Anderson met Milla Jovovich in de hoofdrol (beiden bekend van de Resident Evil-franchise) is gebaseerd op de gelijknamige gamereeks, die wereldwijd een fenomeen is. Als een onverwachte zandstorm Captain Artemis (Milla Jovovich) en haar militaire eenheid (TI Harris, Meagan Good, Diego Boneta) transporteert naar een nieuwe wereld, ontdekken ze dat deze onbekende plek vol levensgevaarlijke dreigingen zit, waar gigantische en angstaanjagende monsters leven, die niet te stoppen zijn met hun wapens. Tijdens hun wanhopige strijd om te overleven ontmoet de eenheid de mysterieuze Hunter (Tony Jaa), die de machtige wezens telkens een stap voor weet te blijven. Artemis ontdekt dat Hunter deel uitmaakt van een team onder leiding van The Admiral (Ron Perlman). Dan worden ze geconfronteerd met een gevaar dat zo groot is dat het hun werelden zou kunnen vernietigen waardoor ze moeten samenwerken en hun unieke skills moeten combineren voor de ultieme battle.”

Bron: Sony Pictures Home Entertainment

Wat is de titel van de eveneens op een videogame gebaseerde film uit 1995 die ook door Paul W.S. Anderson is geregisseerd?

HOE MAAK JE KANS?

Wil jij kans maken op deze prijs? Vul dan het onderstaande formulier in. Je hebt tot 3 mei 2021 de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaars worden via de mail op de hoogte gebracht. Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

There is no form selected or the form was deleted.

Geschreven door
Welkom op Play Watch Read!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Gemarkeerde velden zijn verplicht *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.