Prijsvraag: Win Pathé Thuis-codes voor twee horrorfilms!

Halloween staat weer voor de deur en dat is een perfect moment om lekker horrorfilms te kijken, veilig vanuit de thuisbioscoop met Pathé Thuis. Binnenkort verschijnen The Host en Trick op dat platform en wij mogen twee keer twee codes weggeven. Lees verder om te zien hoe je kans maakt!

The Host is een Nederlandse speelfilm met een aantal bekende acteurs. Hoe heet de op de filmposter afgebeelde actrice die bekend is van onder andere Soof en Flikken Rotterdam?

The Host

The Host verkent de donkere hoeken van de menselijke psyche door de ogen van Robert en Vera, beiden hebben geheimen die tot hun ondergang leiden. Robert Atkinson is een bankier uit Londen. Hij krijgt een kans om het alledaagse achter zich te laten en een nieuw leven te beginnen. Robert besluit voor een Chinees kartel een koffer naar Amsterdam te vervoeren. Al snel blijkt dat niets is wat het lijkt te zijn.

The Host is vanaf 13 oktober beschikbaar op verschillende On Demand-diensten, waaronder Pathé Thuis.

 

Trick

Deze film brengt de ondergrondse, cult-achtige mentaliteit naar de oppervlakte. Een ongrijpbare seriemoordenaar, “Trick”, keert elke Halloween terug om onschuldige slachtoffers te doden. Detective Mike Denver stond al eens eerder tegenover Trick en schoot hem van een gebouw van vijf verdiepingen. Als Tricks lichaam in de stadsrivier verdwijnt, denkt iedereen dat hij dood is. Alleen Denver gelooft dat hij nog leeft. Nu vreemde gebeurtenissen de vrede in de stad verstoren, kan niemand meer ontkennen dat Trick is teruggekeerd. Geobsedeerd door het vangen van de moordenaar, zal Denver er alles aan doen om hem te vinden.

Trick is vanaf 27 oktober beschikbaar op verschillende On Demand-diensten, waaronder Pathé Thuis.

 

HOE MAAK JE KANS?

Wil jij kans maken op deze prijs? Vul dan onderstaand formulier in. Je hebt tot 19 oktober 2020 de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaars worden via de mail op de hoogte gebracht. Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

There is no form selected or the form was deleted.

 

Written by
Welkom op Play Watch Read!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.