Prijsvraag: Win seizoen 1 en 2 van De Smurfen op dvd!

De originele afleveringen van De Smurfen zijn verschenen op dvd en wij mogen twee exemplaren weggeven van de eerste twee seizoenen. Ook zo’n zin in een beetje nostalgie? Doe dan snel mee met de prijsvraag!

De smurfen zouden oorspronkelijk slechts nevenpersonages worden in een andere stripreeks van bedenker en tekenaar Peyo. Hoe heet die stripreeks?

HOE MAAK JE KANS?

Wil jij kans maken op deze prijs? Vul dan onderstaand formulier in. Je hebt tot 6 juli 2020 de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaars worden via de mail op de hoogte gebracht. Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

There is no form selected or the form was deleted.

 

Geschreven door
Michael is sinds een paar jaar elke week in de bioscoop te vinden, meestal om zich te laten verrassen tijdens de Sneak Preview samen met redactrice Merel. Thuis kijkt hij nog met enige regelmaat oude Nederlandse komedieseries zoals Het Zonnetje in Huis: het verveelt hem echt nooit. Het fenomeen luisterboek vindt hij echt een uitkomst en hij is nog altijd een trouwe Nintendo-liefhebber.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Gemarkeerde velden zijn verplicht *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.