Prijsvraag: Win The Conjuring: The Devil Made Me Do It op blu-ray!

De avonden beginnen weer kort en koud te worden, dus tijd om heerlijk op de bank te ploffen met een spannende horrorfilm! Wij mogen twee exemplaren weggeven van The Conjuring: The Devil Made Me Do It, die vanaf deze week in de winkels ligt.

“The Conjuring: The Devil Made Me Do It vertelt een huiveringwekkend verhaal vol verschrikkingen, moord en een onbekend kwaad dat zelfs Ed en Lorraine Warren, ervaren onderzoekers van het paranormale, geschokt heeft. Het is een van de meest sensationele zaken uit hun carrière. De strijd om de ziel van een jonge jongen dwingt ze om tot het uiterste te gaan en leidt er uiteindelijk toe dat voor het eerst in de Amerikaanse geschiedenis een moordverdachte beweert door de duivel bezeten te zijn geweest.”

Bron: Warner Bros. Pictures International Holland

Hoe heet de enge pop uit de spin-off filmserie die zich ook afspeelt in het The Conjuring-universum?

Hoe maak je kans?

Wil jij kans maken op deze prijs? Vul dan het onderstaande formulier in. Je hebt tot 18 oktober 2021 de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaars worden via de mail op de hoogte gebracht. Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Geschreven door
Welkom op Play Watch Read!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Gemarkeerde velden zijn verplicht *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.