Prijsvraag: Win The Crimes of Grindelwald op blu-ray!

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald is nu te koop dvd en blu-ray. Heb jij dit visuele spektakel vorig jaar gemist in de bioscoop? Doe dan nu mee met de prijsvraag en maak kans op een van de twee blu-rays die wij verloten.

Enige tijd na de gebeurtenissen uit Fantastic Beasts and Where to Find Them, ontsnapt Grindelwald uit de gevangenis en is bezig om tovenaars aan zijn kant te krijgen. Hij belooft zijn volgelingen de macht te zullen pakken, zodat zij niet langer de onderdrukte groep zijn in een wereld waarin niet-magische wezens samenleven met de tovenaars, heksen en de fantastic beasts. De hoop wordt gevestigd op Newt Scamander, die afreist naar Parijs om een toverstokje te steken voor de plannen van de man die een chaos wil maken van de vredige samenleving.

 

“In deze film zien we de jongere versie Albus Dumbledore. Welke acteur vertolkt deze rol?”

Hoe maak je kans?

Wil jij kans maken op deze prijs? Mail ons dan het antwoord op de bovenstaande prijsvraag. Stuur het antwoord samen met je naam, adres en leeftijd naar: prijsvraag@playwatchread.nl, onder vermelding van “The Crimes of Grindelwald-prijsvraag”. Je hebt tot 1 april de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaars worden via de mail op de hoogte gebracht. Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Written by
Welkom op Play Watch Read!

1 Comment

  1. Jude Law

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.