Prijsvraag: Win The Crimes of Grindelwald op blu-ray!

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald is nu te koop dvd en blu-ray. Heb jij dit visuele spektakel vorig jaar gemist in de bioscoop? Doe dan nu mee met de prijsvraag en maak kans op een van de twee blu-rays die wij verloten.

Enige tijd na de gebeurtenissen uit Fantastic Beasts and Where to Find Them, ontsnapt Grindelwald uit de gevangenis en is bezig om tovenaars aan zijn kant te krijgen. Hij belooft zijn volgelingen de macht te zullen pakken, zodat zij niet langer de onderdrukte groep zijn in een wereld waarin niet-magische wezens samenleven met de tovenaars, heksen en de fantastic beasts. De hoop wordt gevestigd op Newt Scamander, die afreist naar Parijs om een toverstokje te steken voor de plannen van de man die een chaos wil maken van de vredige samenleving.

 

“In deze film zien we de jongere versie Albus Dumbledore. Welke acteur vertolkt deze rol?”

Hoe maak je kans?

Wil jij kans maken op deze prijs? Mail ons dan het antwoord op de bovenstaande prijsvraag. Stuur het antwoord samen met je naam, adres en leeftijd naar: [email protected], onder vermelding van “The Crimes of Grindelwald-prijsvraag”. Je hebt tot 1 april de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaars worden via de mail op de hoogte gebracht. Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Michael Wenting
Geschreven door
Michael is sinds een paar jaar elke week in de bioscoop te vinden, meestal om zich te laten verrassen tijdens de Sneak Preview samen met redactrice Merel. Thuis kijkt hij nog met enige regelmaat oude Nederlandse komedieseries zoals Het Zonnetje in Huis: het verveelt hem echt nooit. Het fenomeen luisterboek vindt hij echt een uitkomst en hij is nog altijd een trouwe Nintendo-liefhebber.

1 reactie

  1. Avatar

    Jude Law

    Reageer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Gemarkeerde velden zijn verplicht *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.