Prijsvraag: Win twee boeken uit de Eve Dallas-serie van J.D. Robb

Onlangs bracht Boekerij twee nieuwe delen uit in de Eve Dallas-serie van J.D. Robb en wij geven een setje van twee boeken weg. Wil jij kans maken? Lees dan snel verder.

Waanzin (deel 15)
Louie Cogburn zit al drie dagen in zijn appartement naar zijn computer te staren, gemarteld door een hoofdpijn die elk voorstellingsvermogen te boven gaat. Als er op zijn deur wordt geklopt, staat hij op, pakt een honkbalknuppel, en haalt uit zodra hij de deur opengooit. De verbijsterde agent die als eerste op de commotie afkomt, probeert de situatie te redden door Louie te verdoven, maar die overlijdt ter plekke.

Vergeten verleden (deel 16)
Na een tip van een persbureau vindt Eve Dallas in een afvalcontainer het levenloze lichaam van een jonge vrouw. Een paar uur daarvoor kreeg het bureau een mysterieus port-folio met professionele foto’s van de overledene. De foto’s zouden niet hebben misstaan op het cv van elk beginnend fotomodel, behalve dan dat de vrouw geen model was… en dat de foto’s werden genomen nadat ze was vermoord.

Bron: Boekerij

De twee originele Engelse titels van deze boeken hebben een woord gemeen. Welke?

Hoe maak je kans?

Wil jij kans maken op deze prijs? Mail ons dan het antwoord op de bovenstaande prijsvraag. Stuur het antwoord samen met je naam, adres en leeftijd naar: prijsvraag@playwatchread.nl, onder vermelding van “Eve Dallas-prijsvraag”. Je hebt tot 22 april de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaars worden via de mail op de hoogte gebracht. Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Geschreven door
Welkom op Play Watch Read!

2 Reacties

  1. Death

    Reageer
  2. Antwoord = Death

    Reageer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Gemarkeerde velden zijn verplicht *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.