Prijsvraag: Win twee vrijkaartjes voor Avenger: Endgame!

Yes! Vanaf 24 april draait eindelijk het langverwachte vervolg op Avengers: Infinity War in de bioscopen! Wereldwijd gingen de kaartverkoopsystemen plat door de hevige drukte, maar gelukkig mogen wij namens Disney vrijkaartjes weggeven! Lees snel verder om kans te maken.

De vreselijke gebeurtenissen die door Thanos in gang werden gezet, roeiden de helft van het universum uit en verzwakten de Avengers. De overgebleven Avengers voelen zich genoodzaakt om nog één keer in actie te komen in Avengers: Endgame, de spectaculaire finale van de tot nu toe alle verschenen films van Marvel Studios.

De hoeveelste film is Endgame in de Marvel Cinematic Universe?

Hoe maak je kans?

Wil jij kans maken op deze prijs? Mail ons dan het antwoord op de bovenstaande prijsvraag. Stuur het antwoord samen met je naam, adres en leeftijd naar: prijsvraag@playwatchread.nl, onder vermelding van “Endgame-prijsvraag”. Je hebt tot 29 april de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaars worden via de mail op de hoogte gebracht. Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Check de trailer!

Written by
Welkom op Play Watch Read!

2 Comments

 1. 22

  Reply
 2. Omg omg Wil zo graag naar Endgame!
  Ik volg Marvel al decennia!
  Spannend!
  #Minima

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.