Prijsvraag: Win twee vrijkaartjes voor Avenger: Endgame!

Yes! Vanaf 24 april draait eindelijk het langverwachte vervolg op Avengers: Infinity War in de bioscopen! Wereldwijd gingen de kaartverkoopsystemen plat door de hevige drukte, maar gelukkig mogen wij namens Disney vrijkaartjes weggeven! Lees snel verder om kans te maken.

De vreselijke gebeurtenissen die door Thanos in gang werden gezet, roeiden de helft van het universum uit en verzwakten de Avengers. De overgebleven Avengers voelen zich genoodzaakt om nog één keer in actie te komen in Avengers: Endgame, de spectaculaire finale van de tot nu toe alle verschenen films van Marvel Studios.

De hoeveelste film is Endgame in de Marvel Cinematic Universe?

Hoe maak je kans?

Wil jij kans maken op deze prijs? Mail ons dan het antwoord op de bovenstaande prijsvraag. Stuur het antwoord samen met je naam, adres en leeftijd naar: [email protected], onder vermelding van “Endgame-prijsvraag”. Je hebt tot 29 april de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaars worden via de mail op de hoogte gebracht. Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Check de trailer!

Geschreven door
Michael is sinds een paar jaar elke week in de bioscoop te vinden, meestal om zich te laten verrassen tijdens de Sneak Preview samen met redactrice Merel. Thuis kijkt hij nog met enige regelmaat oude Nederlandse komedieseries zoals Het Zonnetje in Huis: het verveelt hem echt nooit. Het fenomeen luisterboek vindt hij echt een uitkomst en hij is nog altijd een trouwe Nintendo-liefhebber.

2 Reacties

 1. 22

  Reageer
 2. Omg omg Wil zo graag naar Endgame!
  Ik volg Marvel al decennia!
  Spannend!
  #Minima

  Reageer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Gemarkeerde velden zijn verplicht *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.