Prijsvraag: Win vrijkaartjes voor de horrorthriller The Rental

De bioscopen zijn weer open en draaien op halve toeren, maar een gezellig filmavondje behoort zeker weer tot de mogelijkheden. Er verschijnen zelfs weer een aantal nieuwe titels op het grote doek, zoals The Rental. Deze spannende horrorthriller draait vanaf 23 juli in de bioscoop en wij mogen drie setjes van twee vrijkaartjes weggeven! Lees snel verder om kans te maken.

Twee jonge koppels trekken voor een weekendje naar een schijnbaar perfect huisje dat ze online hebben geboekt. Wat begint als een gezellig, feestelijk weekend slaat al snel om in een aaneenschakeling van sinistere gebeurtenissen. Stukje bij beetje komt het viertal tot het inzicht dat ze niet zo alleen zijn als eerder gedacht. The Rental is het huiveringwekkende regiedebuut van Dave Franco, die als acteur al te zien was in films als 21 Jump Street en The Disaster Artist. De hoofdrollen worden vertolkt door Alison Brie, Dan Stevens, Sheila Vand en Jeremy Allen White.
Van welke serie, waarin ze Annie speelt, is hoofdrolspeelster Alison Brie bij veel mensen bekend?

Hoe maak je kans?

Wil jij kans maken op deze prijs? Vul dan onderstaand formulier in. Je hebt tot 27 juli 2020 de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaars worden via de mail op de hoogte gebracht. Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Michael Wenting
Written by
Michael is sinds een paar jaar elke week in de bioscoop te vinden, meestal om zich te laten verrassen tijdens de Sneak Preview samen met redactrice Merel. Thuis kijkt hij nog met enige regelmaat oude Nederlandse komedieseries zoals Het Zonnetje in Huis: het verveelt hem echt nooit. Het fenomeen luisterboek vindt hij echt een uitkomst en hij is nog altijd een trouwe Nintendo-liefhebber.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.