Win de paperback Slipperdagen en Zomerjurken!

Het is hoog zomer dus het perfecte moment om een zomers verhaal te lezen. Van de auteurs van Slipperdagen en Zomerjurken mogen we een paperback-exemplaar van hun nieuwe zomerse verhalenbundel weggeven!

Zet Renée Olsthoorn, Saskia M.N. Oudshoorn, Isabelle Paz Soldan en Lisanne Stam bij elkaar en de boeiendste plannen worden gesmeed. Het resultaat van een van die plannen ligt nu voor je: de verhalenbundel van de schrijfwedstrijd ‘Slipperdagen en zomerjurken’, waarin acht heerlijke zomerse feel-good verhalen zijn opgenomen die zich allemaal in Nederland afspelen. Ze zijn geschreven door bovengenoemde auteurs en de vier winnaars van de schrijfwedstrijd.

Laat de wind door je haren gaan tijdens een zeiltocht in Friesland. Doe je tegoed aan Bossche Bollekes in Den Bosch, leef mee met arme Lotte die het Filmfestival van Cannes aan haar neus voorbij ziet gaan en beleef een vakantie in een pittoresk dorp waar een bijzonder muziekinstrument centraal staat. Verder ga je boeken kopen bij een boekhandel aan zee, drink je wijn van Limburgse bodem, beleef je een lievelingsdag en ga je wel/niet naar Bali.

Droom weg bij:
Zomer met jou van Saskia M.N. Oudshoorn, Niet te filmen van Renée Olsthoorn, Bossche Bollekes van Isabelle Paz Soldan, Vol op het orgel van Lisanne Stam, Boekhandel aan zee van Paula Heeger, Lievelingsdag van Rian Sevenhuijsen, Niet naar Bali van Cynthia Zwagemaker en Vlinders bij de wijn van Marjet Douwland (pseudoniem van Marieke Douwes en Jet Nijland).

Lees vooral ook ons estafette-interview met alle auteurs!

Wie van de auteurs was niet aanwezig tijdens de boeklancering van Slipperdagen en Zomerjurken? Tip: het antwoord vind je in het estafette-interview.

Hoe maak je kans?

Wil jij kans maken op deze prijs? Vul dan het onderstaande formulier in. Je hebt tot 24 juli de tijd om je antwoord in te dienen. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gebracht. Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

“>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.