Win Dune op blu-ray!

Op dinsdag 26 januari gaat Dune in première in de Nederlandse thuisbioscopen, want dan verschijnt deze film namelijk op dvd en blu-ray. Wij mogen twee exemplaren weggeven, dus lees snel verder om te zien hoe je kans maakt.

Het mythische en emotioneel geladen heldenepos ‘Dune’ vertelt het verhaal van Paul Atreides, een briljante en begaafde jongeman met een grootse lotsbestemming, die naar de gevaarlijkste planeet in het universum moet reizen om de toekomst van zijn familie en volk veilig te stellen. Op de planeet komen kwaadwillende krachten in conflict met elkaar naar aanleiding van de exclusieve voorraad van de kostbaarste grondstof ooit (een middel om het grootste potentieel van de mensheid te ontgrendelen). Alleen degenen die hun angst weten te overwinnen, zullen overleven.

Wat is de naam van de schrijver van de gelijknamige zesdelige sciencefictionromanreeks waar de film Dune op is gebaseerd?

Hoe maak je kans?

Wil jij kans maken op deze prijs? Vul dan het onderstaande formulier in. Je hebt tot 31 januari 2022 de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaars worden via de mail op de hoogte gebracht. Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

There is no form selected or the form was deleted.
Written by
Michael is sinds een paar jaar elke week in de bioscoop te vinden, meestal om zich te laten verrassen tijdens de Sneak Preview samen met redactrice Merel. Thuis kijkt hij nog met enige regelmaat oude Nederlandse komedieseries zoals Het Zonnetje in Huis: het verveelt hem echt nooit. Het fenomeen luisterboek vindt hij echt een uitkomst en hij is nog altijd een trouwe Nintendo-liefhebber.

2 Comments

  1. Ik heb een poging ondernomen om mee te spelen met de wedstrijd ivm Dune. Maar ik krijg geen bericht dat het indienen van het antwoord gelukt is?

    Reply
  2. Frank Herbert

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.