Win een We Were Here Forever-prijzenpakket

Gamers opgelet! Deze week mogen wij een heel mooi prijzenpakket weggeven met daarin verschillende goodies voor We Were Here Forever en downloadcodes voor We Were Here Too en We Were Here Together.

Het ooit zo magnifieke Castle Rock en haar omgeving zijn verzwolgen door duisternis. Begin aan een avontuur boordevol puzzels. Je zult goed moeten communiceren en samenwerken met een partner om uit spookslot Castle Rock te ontsnappen. Dompel jezelf onder in een intrigerend, coöperatief avontuur waarbij je je samen met je partner een weg moet zien te puzzelen door een reeks meeslepende situaties. Ontdek samen gloednieuwe omgevingen en ontdek de waarheid achter het gruwelijke lot van de gevallen citadel. Lukt het je om levend te ontsnappen, of zullen de oorspronkelijke bewoners je te pakken krijgen op je weg naar buiten?

We Were Here Forever is het vierde deel in de gamereeks. Wat is de titel van het eerste deel, dat nog niet is genoemd in dit artikel?

Hoe maak je kans?

Wil jij kans maken op deze prijs? Vul dan het onderstaande formulier in. Je hebt tot 23 mei 2022 de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaars worden via de mail op de hoogte gebracht. Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

There is no form selected or the form was deleted.
Written by
Michael is sinds een paar jaar elke week in de bioscoop te vinden, meestal om zich te laten verrassen tijdens de Sneak Preview samen met redactrice Merel. Thuis kijkt hij nog met enige regelmaat oude Nederlandse komedieseries zoals Het Zonnetje in Huis: het verveelt hem echt nooit. Het fenomeen luisterboek vindt hij echt een uitkomst en hij is nog altijd een trouwe Nintendo-liefhebber.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.