Win het boek The Curse of Oak Island

Ter viering van het tiende seizoen van het History Channel-televisieprogramma The Curse of Oak Island geven wij het gelijknamige boek weg. The Curse of Oak Island is iedere dinsdagavond om 20:30 te zien op History Channel. Wil jij kans maken op dit boek waarin journalist Randall Sullivan (Washington Post, Rolling Stone) in een zo samenhangend mogelijk verhaal het mysterie van de schatten op Oak Island probeert op te lossen? Stuur dan het antwoord op onderstaande prijsvraag in!

Bij welk land hoort het met eikenbomen bedekte eiland dat Oak Island heet?

Hoe maak je kans?

Wil jij kans maken op deze prijs? Vul dan het onderstaande formulier in. Je hebt tot 30 januari 2023 de tijd om je antwoord in te dienen. De winnaars worden via de mail op de hoogte gebracht. Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

There is no form selected or the form was deleted.
Written by
Michael is sinds een paar jaar elke week in de bioscoop te vinden, meestal om zich te laten verrassen tijdens de Sneak Preview samen met redactrice Merel. Thuis kijkt hij nog met enige regelmaat oude Nederlandse komedieseries zoals Het Zonnetje in Huis: het verveelt hem echt nooit. Het fenomeen luisterboek vindt hij echt een uitkomst en hij is nog altijd een trouwe Nintendo-liefhebber.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.