Win twee vrijkaarten voor Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One

Een mission impossible? Of toch niet? Op 13 juli verschijnt Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One in de bioscoop en wij mogen drie keer een setje vrijkaartjes weggeven. Wil jij kans maken op twee vrijkaartjes voor deze topper? Lees dan gauw verder. 

“In MISSION: IMPOSSIBLE – DEAD RECKONING PART ONE beginnen Ethan Hunt (Tom Cruise) en zijn IMF-team aan hun gevaarlijkste missie tot nu toe: het opsporen van een angstaanjagend nieuw wapen dat de hele mensheid bedreigt, voordat het in verkeerde handen valt. Er volgt een dodelijke race rond de wereld waarbij controle over de toekomst en het lot van de wereld op het spel staan en Ethan wordt geconfronteerd met duistere krachten uit zijn verleden. In zijn krachtmeting met een mysterieuze en machtige vijand moet Ethan noodgedwongen de gedachte overwegen dat niets belangrijker kan zijn dan zijn missie, zelfs niet het leven van degenen die hem het meest dierbaar zijn.”

Bron: Universal Pictures

Het lijkt haast onmogelijk, maar ondanks zijn leeftijd doet Tom Cruise nog steeds al zijn stunts zelf. Zo ook in deze nieuwe Mission: Impossible. Maar hoe oud is Tom Cruise ondertussen eigenlijk?

Hoe maak je kans?

Wil jij kans maken op deze prijs? Vul dan het onderstaande formulier in. Je hebt tot 17 juli de tijd om je antwoord in te dienen. De winnaars worden via de mail op de hoogte gebracht. Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Written by
Merel is vooral een filmliefhebber die bijna elke week wel in de bioscoop te vinden is, vaak samen met redacteur Michael. Ze kijkt echter ook graag series, leest veel boeken en is tegenwoordig zelfs begonnen met gamen. Druk, druk, druk dus. Maar wel met leuke dingen waarover jullie alles kunnen lezen op de website.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.