Win twee vrijkaarten voor The Equalizer 3

Zin in een flinke portie actie en geweld met Denzel Washington in de hoofdrol? Dan hebben wij goed nieuws, want we geven maar liefst vier keer een setje vrijkaarten weg voor The Equalizer 3 die deze week in de bioscoop verschijnt! Wil jij kans maken op twee vrijkaartjes? Lees dan gauw verder.

“Nadat hij is gestopt met zijn werk als moordenaar in dienst van de overheid, vindt Robert McCall (Denzel Washington) het moeilijk om de gruwelijke dingen die hij in het verleden heeft gedaan te verwerken en probeert hij met zichzelf in het reine te komen door op te komen voor mensen die onderdrukt worden. Tot zijn eigen verrassing blijkt hij zich thuis te voelen in Zuid-Italië, waar hij erachter komt dat zijn nieuwe vrienden worden bedreigd door lokale misdaadbazen. Als er dan doden vallen, weet McCall wat hem te doen staat: hij besluit zijn vrienden te beschermen door de maffia aan te pakken.”

Bron: Universal Pictures

Denzel Washington speelt in deze film samen met Dakota Fanning. In welke film speelden zij eerder samen?

Hoe maak je kans?

Wil jij kans maken op deze prijs? Vul dan het onderstaande formulier in. Je hebt tot 4 september de tijd om je antwoord in te dienen. De winnaars worden via de mail op de hoogte gebracht. Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Written by
Merel is vooral een filmliefhebber die bijna elke week wel in de bioscoop te vinden is, vaak samen met redacteur Michael. Ze kijkt echter ook graag series, leest veel boeken en is tegenwoordig zelfs begonnen met gamen. Druk, druk, druk dus. Maar wel met leuke dingen waarover jullie alles kunnen lezen op de website.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.