Win vrijkaarten voor A Man Called Otto

Tom Hanks is vanaf donderdag 9 februari te zien in de bioscoop als een man genaamd Otto. Wij mogen drie keer een setje van twee vrijkaarten weggeven voor de komische dramafilm A Man Called Otto. Wil jij naar deze film? Lees dan snel verder en doe mee met de prijsvraag!

“A Man Called Otto is gebaseerd op de komische en ontroerende New York Times-bestseller en vertelt het verhaal van Otto Anderson (Tom Hanks), een norse weduwnaar met vastgeroeste gewoonten. Wanneer er een druk jong gezin naast hem komt wonen, krijgt hij te maken met de goedgebekte en hoogzwangere Marisol. Uiteindelijk ontstaat er een wonderlijke vriendschap die Otto’s leven op zijn kop zet. A Man Called Otto is een grappig, hartverwarmend verhaal dat laat zien dat sommige gezinnen bepaald geen alledaagse achtergrond hebben.”

Bron: Universal Pictures

Deze film is gebaseerd op de bijna gelijknamige bestseller van de Zweedse Fredrik Backman. Hoe heet de man die in de film Otto heet volgens het boek?

Hoe maak je kans?

Wil jij kans maken op deze prijs? Vul dan het onderstaande formulier in. Je hebt tot 13 februari de tijd om je antwoord in te dienen. De winnaars worden via de mail op de hoogte gebracht. Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

There is no form selected or the form was deleted.

 

Written by
Michael is sinds een paar jaar elke week in de bioscoop te vinden, meestal om zich te laten verrassen tijdens de Sneak Preview samen met redactrice Merel. Thuis kijkt hij nog met enige regelmaat oude Nederlandse komedieseries zoals Het Zonnetje in Huis: het verveelt hem echt nooit. Het fenomeen luisterboek vindt hij echt een uitkomst en hij is nog altijd een trouwe Nintendo-liefhebber.

1 Comment

  1. Tom Hanks een Top Acteur en ben grote fan van Scandinavische literatuur met hun onderkoelde humor maar altijd mooie verhalen over echte mensen. Deze film word dus een heerlijk kadootje. Zou er graag heen gaan met mijn film vriendin Conny. Een fijn uitje waarna we nog lang kunnen nakletsen over alles wat ons opgevallen is aan deze moderne klassieker, daarvan ven ik overtuigd.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.