Win vrijkaarten voor HYPNOTIC

Ben jij het warme weer inmiddels al een beetje zat en wil je de verkoeling opzoeken? Dat kan! Want wij hebben weer een leuke winactie waarbij we voor de film HYPNOTIC vrijkaarten mogen weggeven. Wat je ervoor moet doen? Dat lees je hieronder!

“Detective Danny Rourke is vastbesloten om zijn vermiste dochter te vinden. Tijdens deze zoektocht raakt hij verstrikt in een duizelingwekkend web van misdaden die de werkelijkheid overstijgen en hem doen twijfelen aan alles en iedereen in zijn omgeving.”

Bron: Independent Films
Hypnotic is vanaf 22 juni te zien in de bioscoop!

Met welke film debuteerde de regisseur, Robert Rodriguez, in 1992?

Hoe maak je kans?

Wil jij kans maken op deze prijs? Vul dan het onderstaande formulier in. Je hebt tot 26 juni de tijd om je antwoord in te dienen. De winnaars worden via de mail op de hoogte gebracht. Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Written by
Sylvano heeft in 2008 Undercover-Gaming opgericht wat in 2013 overging in Undercover-Network en nu Play Watch Read is geworden. In zijn vrije tijd is hij te vinden op de Xbox One, PlayStation 4 of de Nintendo Switch. Naast gamen leest hij ook geregeld een boek en is zijn favoriete schrijver Harlan Coben. Ook pakt hij geregeld een film mee in de bioscoop of ligt hij languit op de bank te bingewatchen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.