Win vrijkaartjes voor Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

Vanaf 30 maart draait Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves in de bioscoop en wij mogen daar drie keer een setje vrijkaartjes voor weggeven. Wil jij kans maken op deze vrijkaartjes? Lees dan snel verder.

Een charmante dief en een bende avonturiers wagen zich aan een spectaculaire overval om een verloren relikwie te stelen. Maar als ze de verkeerde mensen tegen zich in het harnas jagen, loopt alles gigantisch uit de hand. Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves brengt de veelzijdige wereld en de speelsheid van de legendarische roleplaying-game naar het witte doek in een spannend avontuur vol actie en humor.
Bron: Universal Pictures

Dungeons & Dragons is van origine een fantasie-rollenspel. Hoeveel dubbelstenen kan je gebruiken bij dit spel?

Hoe maak je kans?

Wil jij kans maken op deze prijs? Vul dan het onderstaande formulier in. Je hebt tot 3 april de tijd om je antwoord in te dienen. De winnaars worden via de mail op de hoogte gebracht. Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Written by
Merel is vooral een filmliefhebber die bijna elke week wel in de bioscoop te vinden is, vaak samen met redacteur Michael. Ze kijkt echter ook graag series, leest veel boeken en is tegenwoordig zelfs begonnen met gamen. Druk, druk, druk dus. Maar wel met leuke dingen waarover jullie alles kunnen lezen op de website.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.