Win vrijkaartjes voor Ted & de Magische Smaragd

Vanaf woensdag 24 augustus draait de avontuurlijke animatiefilm Ted & de Magische Smaragd in de bioscoop en wij mogen drie keer twee vrijkaartjes weggeven. Lees snel verder om te zien hoe je kans maakt!

“Ted is een simpele, vriendelijke en fantasierijke bouwvakker die bij toeval archeoloog is geworden. Samen met archeologe Sara Lavroff en andere vrienden beleeft hij opnieuw een spannend avontuur. Een animatiefilm voor de hele familie, geregisseerd door Enrique Gato.”

Bron: Universal Pictures

De achternaam van de Spaanse regisseur is een huisdier. Welke?

Hoe maak je kans?

Wil jij kans maken op deze prijs? Vul dan het onderstaande formulier in. Je hebt tot 29 augustus 2022 de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaars worden via de mail op de hoogte gebracht. Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

There is no form selected or the form was deleted.
Written by
Michael is sinds een paar jaar elke week in de bioscoop te vinden, meestal om zich te laten verrassen tijdens de Sneak Preview samen met redactrice Merel. Thuis kijkt hij nog met enige regelmaat oude Nederlandse komedieseries zoals Het Zonnetje in Huis: het verveelt hem echt nooit. Het fenomeen luisterboek vindt hij echt een uitkomst en hij is nog altijd een trouwe Nintendo-liefhebber.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.