Win vrijkaartjes voor The Pope’s Exorcist!

Het wordt griezelen geblazen want vanaf 13 april draait The Pope’s Exorcist in de bioscoop. Ook zo benieuwd naar deze nieuwe horror? Lees dan snel verder om kans te maken op vrijkaarten!

“The Pope’s Exorcist is geïnspireerd op de authentieke documenten van pater Gabriele Amorth, hoofd exorcisme bij het Vaticaan. De film, met in de hoofdrol Oscar®-winnaar Russell Crowe, volgt Amorth bij zijn onderzoek naar het angstaanjagende verhaal van een bezeten jongen. Uiteindelijk komt er een eeuwenoud complot aan het licht dat het Займы без кредитной истории.Vaticaan uit alle macht geheim probeerde te houden.

Bron: Universal Pictures

Hoofdrolspeler Russel Crowe won ooit een Oscar voor een eerdere hoofdrol. Voor welke film was dat?

Hoe maak je kans?

Wil jij kans maken op deze prijs? Vul dan het onderstaande formulier in. Je hebt tot 17 april de tijd om je antwoord in te dienen. De winnaars worden via de mail op de hoogte gebracht. Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Written by
Merel is vooral een filmliefhebber die bijna elke week wel in de bioscoop te vinden is, vaak samen met redacteur Michael. Ze kijkt echter ook graag series, leest veel boeken en is tegenwoordig zelfs begonnen met gamen. Druk, druk, druk dus. Maar wel met leuke dingen waarover jullie alles kunnen lezen op de website.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.