Win vrijkaartjes voor Violent Night

Vanaf donderdag 1 december draait Violent Night in de bioscoop en wij mogen drie setjes van twee vrijkaartjes weggeven! Wil jij alvast helemaal in de kerststemming komen met een komische, maar spannende actiethriller? Lees dan snel verder om te zien hoe je kans maakt.

“Violent Night is een film van 87North, het productiehuis van actiefilms als Nobody, John Wick, Atomic Blonde, Deadpool 2 en Fast & Furious: Hobbs & Shaw. Het is een duistere kerstthriller met een duidelijke boodschap: zet altijd in op rood. Een team huurlingen breekt op kerstavond in bij een rijke familie en neemt iedereen in huis in gijzeling. Maar ze hebben niet gerekend op de aanwezigheid van de kerstman, gespeeld door David Harbour (Black Widow, serie Stranger Things). Ze komen er snel achter dat de lieve kindervriend ook een heel andere kant heeft.”
Bron: Universal Pictures

Dit is niet de eerste keer dat regisseur Tommy Wirkola een normaalgesproken kindvriendelijk sprookje onder handen neemt. Van welk sprookje maakte hij in 2013 een versie voor volwassenen?

Hoe maak je kans?

Wil jij kans maken op deze prijs? Vul dan het onderstaande formulier in. Je hebt tot 5 december 2022 de tijd om je antwoord in te dienen. De winnaars worden via de mail op de hoogte gebracht. Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

There is no form selected or the form was deleted.

Written by
Michael is sinds een paar jaar elke week in de bioscoop te vinden, meestal om zich te laten verrassen tijdens de Sneak Preview samen met redactrice Merel. Thuis kijkt hij nog met enige regelmaat oude Nederlandse komedieseries zoals Het Zonnetje in Huis: het verveelt hem echt nooit. Het fenomeen luisterboek vindt hij echt een uitkomst en hij is nog altijd een trouwe Nintendo-liefhebber.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.