10 redenen om redacteur te worden bij Undercover-Network!

Gamen, films kijken, series volgen, boeken lezen en daar dan nog je mening over mogen geven ook. Klinkt dat als muziek in je oren? Dan kun je dit artikel wel overslaan en ons direct een mailtje sturen. Nog niet helemaal overtuigd? Wij geven je tien redenen waarom redacteur zijn bij Undercover-Network het ideale vrijwilligerswerk is voor… nou ja, bijna iedereen wel!

1. Jezelf bezig houden met je favoriete hobby

Je kunt er geen genoeg van krijgen: heerlijk een avondje op de bank naar de nieuwste films en series kijken, nachten doorhalen omdat de nieuwe Zelda is uitgekomen, de boekenwinkel of bibliotheek leeghalen met al je musthaves, of als een echte Sherlock taalfouten opsporen. Als redacteur van Undercover-Network mag je je nog meer bezighouden met een (of meerdere) van je favoriete hobby’s.

2. Ontdekken wat er uit je pen (of Word) kan komen

Roep je bij nummer één volmondig ja, maar vraag je jezelf af of je het wel in je hebt om er ook over te schrijven? Of denk je bij voorbaat al dat je het niet kan? Wees niet te snel met die laatste conclusie, want bij ons krijg je de ruimte om te ontdekken óf je het kan (túúrlijk wel!) en of het bij je past. Van ons krijg je positieve feedback en tips en trucs waar je wat mee kunt.

3. Binnen de kortste keren een nieuwe kast hebben aangeschaft

Alsof je hobby zelf nog niet leuk genoeg was, krijg je bij ons ook nog eens al het recensiemateriaal opgestuurd. De bonus? Je mag het houden! Wees wel gewaarschuwd, voor je het weet passen al die games, series, films en/of boeken niet meer in je kast en heb je een grotere nodig.

4. Omdat je zoveel kan kletsen als je wilt

We hebben een ontzettend gezellig team en daarbij hoort natuurlijk een plek om met elkaar te kunnen praten. Speciale chatgroepen zijn ingericht om lekker met elkaar van gedachtes te kunnen wisselen, of dit nu is over films, series, games of boeken, of gewoon praatje poep. Het kan allemaal!

5. Bingewatchen, -gamen of -lezen met een goed excuus

Geweldig hoor, al die uren die in je hobby’s gaat zitten. Maar je omgeving is er soms wat minder blij mee: “Maak jezelf eens nuttig man!” Als je bij ons redacteur wordt heb je gelijk het ideale excuus: ‘Sorry schat, ik MOET dit spel echt even uitspelen vanavond, de recensie schrijft zich niet vanzelf!’

6. Jouw stem telt!

Niet tevreden met de uitslag van de Tweede Kamer verkiezingen? Heb je het gevoel dat er door de hoge piefen in Den Haag toch niet naar je geluisterd wordt? Dat gebeurt bij ons gelukkig niet. We waarderen je inzet enorm en je mening net zoveel. Zit je te broeden op een idee dat weleens nuttig zou kunnen zijn voor de site? Of zit je met iets waar je je graag over uit zou willen spreken? We horen het graag.

7. Elk jaar (of vaker) een rete-gezellig uitje met de leukste redactie van Nederland

Je praat nogal wat af met elkaar en dan wil je elkaar op een gegeven moment natuurlijk ook treffen. Al onze redacteurs zitten verspreid over Nederland en toch weten we het minimaal een keer per jaar voor elkaar te boksen om met zijn allen bij elkaar te komen voor een gezellige get-together. Of je je bowlingbal dan in de goede baan gooit is van ondergeschikt belang.

8. Ruimte voor humor, hoe bizar ook

Van kiekeboeballen, one-liners van cabaretiers, scherpe opmerkingen, Superfans naar gekscherende grapjes onder elkaar: ons humor palet is veelzijdig dus er valt voor iedereen wel wat te lachen.
img_2054

9. Geschikt voor dag- en nachtdieren

Heb je een kantoorbaan? Doe je de hele dag niks? Zit je ’s nachts tot vier uur in de woonkamer? Lig je er om elf uur al in? Kun je alleen af en toe tussendoor iets doen? Alles is mogelijk. Je werkt op zelf gekozen tijden en bepaalt zelf hoe lang je er aan bezig kunt zijn. Dit kan op elk moment van de dag, wanneer je maar wilt.

10. Waarom? Omdat het kan

Spreekt voor zichzelf toch? Gewoon doen dus! Wij wachten hier wel.

Written by
Ilse is iemand die zich graag bezig houdt met het lezen van boeken, het kijken van films en het spelen van games. Tenminste, als ze hier de vrije tijd voor kan vinden, want als moeder van een jong dochtertje en part-time werkzaam bij de overheid is het soms lastig om hiervoor de ruimte te vinden. Ze schrijft al sinds 2012 voor wat toen Undercover-Network was, en maakt sinds april 2016 ook deel uit van de hoofdredactie. Daarnaast is zij ook nog lid van de eindredactie van de site. Een drukke boel dus!

3 Comments

 1. Ik zou het liefst dag en nacht multimediaal bezig zijn.
  Ik ga vaak naar de film.
  Ik kijk zoveel mogelijk series.
  Games met mijn zoon.
  Ik heb zelf 2 boeken geschreven en ga zo maar door.
  Ik moet voor die baan in aanmerking komen.
  Het hele spectrum is mij eigen

  MVG
  Don Koolen

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.