De 7 dingen die we kunnen kopen van ons vakantiegeld

Eind mei en voor velen is dat het moment dat wij ons vakantiegeld in ontvangst mogen nemen. Maar wat ga je dan kopen met je vakantiegeld? Wij helpen je graag bij het maken van die eventuele keuze met een aantal suggesties.

1. 4K televisie

Als je je ergens aan kan ergeren, dan is het wel slechte kwaliteit op de televisie. Vele zijn inmiddels al overgestapt op Full HD, maar het kan nog beter. De nieuwste games zijn er al in 4K en ook films en series maken de slag naar 4K. Dus misschien is dit wel het moment om een 4K-televisie in huis te nemen.

2. E-reader

Is je vakantie al geboekt, maar je hebt geen plek voor die zeven boeken die je echt moet lezen tijdens je vakantie? Misschien is dit dan het moment om een e-reader aan te schaffen. Neemt minder gewicht in beslag en je kunt er extra boeken opzetten zodat je niet zonder komt te zitten als je aan het lezen bent aan het zwembad.

3. Spelcomputer

Je hebt het hele jaar gewerkt om uiteindelijk van je vakantiegeld een spelcomputer te kopen. Maar welke koop je dan? De Nintendo Switch kan je overal mee naartoe nemen, de Xbox One X speelt, als je een 4K televisie hebt, ook 4K-content af van schijfjes en de PlayStation 4 Pro heeft op dit moment de leukste games.

4. Soundbar

Maar wat als je al een 4K televisie hebt, een spelcomputer en al het ander randapparatuur waarmee je de nieuwste films kunt afspelen in 4K? Dan wil je natuurlijk ook het beste geluid hebben! Dan wordt het tijd om een soundbar aan te schaffen!

5. TV-serie

Misschien is dit wel het moment om te gaan kijken voor de nieuwste televisieserie of om eindelijk eens te kijken wat dat Game of Thrones nu precies is. Bol.com, MediaMarkt en Zavvi hebben vaak acties waarbij je tegen een goedkoper tarief series kunt combineren en kopen.

6. MediaMarkt Vakantiegekte

Als je al het bovenstaande al hebt, dan is een dagje naar de MediaMarkt een optie. De MediaMarkt heeft tijdens de periode van het vakantiegeld altijd een actie genaamd ‘Vakantiegekte’. Een aantal producten zoals televisies en witgoed zijn tegen een mooie prijs te verkrijgen. Je bent toch niet gek?

7. Sparen

Je kunt het geld ook gewoon opzij zetten, want waarom iets kopen als je het niet nodig hebt? Zet het daarom op je spaarrekening en raak het pas aan zodra er iets in huis kapot gaat.

 

Geschreven door
Sylvano heeft in 2008 Undercover-Gaming opgericht wat in 2013 overging in Undercover-Network en nu Play Watch Read is geworden. In zijn vrije tijd is hij te vinden op de Xbox One, PlayStation 4 of de Nintendo Switch. Naast gamen leest hij ook geregeld een boek en is zijn favoriete schrijver Harlan Coben. Ook pakt hij geregeld een film mee in de bioscoop of ligt hij languit op de bank te bingewatchen.

1 reactie

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Gemarkeerde velden zijn verplicht *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.