Boek op reis: Erika Swyler – De roep van de zee

6

De roep van de zee van Erika Swyler is een van de boeken die door onze redactie op reis is gestuurd. Ben je benieuwd naar alle boeken? Dan kun je deze terugvinden op de overzichtspagina van deze rubriek.

Simon Watson is een toegewijd biblitohecaris met bescheiden inkomen. Hij houdt maar moeizaam het hoofd boven water en dat terwijl het huis van deze kustbewoner langzaam van de klif dreigt te brokkelen. Een vader heeft hij niet meer, zijn moeder verdronk in de zee en zijn zusje vertrok om te gaan samenleven met een reizend carnaval. Als Simon plotseling een heel oud boek ontvangt van een onbekende antiquair raakt hij opgeslokt door een groot mysterie rondom zijn familie.

Eerder werd dit boek al door ons gerecenseerd. Een uitgebreide recensie kun je hier terugvinden. De roep van de zee heeft als startpunt de plaats Doetinchem gehad, en is achtergelaten in een wachtkamer van het Slingeland Ziekenhuis.

Lees hieronder waar het boek daarna allemaal is geweest.

Nog geen gegevens beschikbaar.

Written by
Michael is sinds een paar jaar elke week in de bioscoop te vinden, meestal om zich te laten verrassen tijdens de Sneak Preview samen met redactrice Merel. Thuis kijkt hij nog met enige regelmaat oude Nederlandse komedieseries zoals Het Zonnetje in Huis: het verveelt hem echt nooit. Het fenomeen luisterboek vindt hij echt een uitkomst en hij is nog altijd een trouwe Nintendo-liefhebber.

Wat is jouw mening?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.