Boek op reis: Jane Harper – De droogte

8.5

De droogte van Jane Harper is een van de boeken die door onze redactie op reis is gestuurd. Ben je benieuwd naar alle boeken? Dan kun je deze terugvinden op de overzichtspagina van deze rubriek.

In het Australische plattelandsstadje Kiewarra zorgt een enorme droogte ervoor dat de mensen de wanhoop nabij zijn. Oogsten mislukken en mensen hebben moeite het hoofd boven water te houden. De inwoners vinden het dan ook helemaal niet vreemd als Luke Hadler doorslaat en zijn vrouw, zoon en zichzelf van het leven berooft. De spanningen zijn hem gewoon te veel geworden. Of toch niet? Aaron Falk is een oude vriend van Luke. Hij keert terug naar Kiewarra voor de begrafenis. Eenmaal aangekomen in het stadje waar hij opgroeide vraagt hij zich af of de dramatische gebeurtenissen wel zo gegaan zijn als iedereen denkt.

Eerder werd dit boek al door ons gerecenseerd. Een uitgebreide recensie kun je hier terugvinden. De droogte heeft als startpunt de plaats Nijmegen gehad, en is daar achtergelaten op het centraal station.

Lees hieronder waar het boek daarna allemaal is geweest.

Nog geen gegevens beschikbaar.

Written by
Merel is vooral een filmliefhebber die bijna elke week wel in de bioscoop te vinden is, vaak samen met redacteur Michael. Ze kijkt echter ook graag series, leest veel boeken en is tegenwoordig zelfs begonnen met gamen. Druk, druk, druk dus. Maar wel met leuke dingen waarover jullie alles kunnen lezen op de website.

Wat is jouw mening?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.