Boek op reis: Lindsey Kelk – Altijd het bruidsmeisje

Altijd het bruidsmeisje van Lindsey Kelk is een van de boeken die door onze redactie op reis is gestuurd. Ben je benieuwd naar alle boeken? Dan kun je deze terugvinden op de overzichtspagina van deze rubriek.

Maddie is enorm gevleid als haar beste vriendin Lauren haar vraagt haar bruidsmeisje en ceremoniemeester te zijn op haar huwelijksdag, maar die eer brengt ook een fikse verantwoordelijkheid met zich mee – of ze de hele trouwerij graag even in recordtempo wil plannen! Maddies wereld staat volkomen op zijn kop: aan de ene kant een overgelukkige vriendin (die jammer genoeg wel wat akelige bridezilla-trekjes vertoont) en aan de andere kant een vriendin die maar niet kan stoppen met huilen omdat ze gaat scheiden. Tot overmaat van ramp zijn daar ook nog Will en Tom. Will is knap, grappig, houdt van een feestje en Maddie heeft altijd veel lol met hem. Tom daarentegen is afstandelijk en klunzig en Maddie kan niet echt hoogte van hem krijgen. Toch krijgt ze geen van de beide mannen uit haar hoofd…

Een boek vol (Britse) humor, sarcasme, zelfspot en ironie. Kelk behandelt de meest dramatische scènes – stel je eens voor dat je ene beste vriendin vertelt dat ze gaat trouwen, waarna je andere beste beste vriendin in huilen uitbarst omdat ze gaat scheiden – met een lach en een kwinkslag.

Eerder werd dit boek al door ons gerecenseerd. Een uitgebreide recensie kun je hier terugvinden. Altijd het bruidsmeisje heeft als startpunt de plaats Groningen gehad, en is achtergelaten bij de reizende boeken op Centraal Station Groningen.

Lees hieronder waar het boek daarna allemaal is geweest.

Nog geen gegevens beschikbaar.

Written by
Lisa is behoorlijk vaak met haar neus in de boeken te vinden. Tegenwoordig meestal voor haar rechtenstudie, maar gelukkig ook vaak genoeg voor haar plezier. In haar vrije tijd staat er meestal wel ergens in huis een serie op en ze is een absolute Marvel-geek. Bij Play Watch Read combineert ze met groot plezier al deze grote liefdes.

Wat is jouw mening?

0 0

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.