Boek op reis: Maarten Spanjer – Spanjer in stukken

7

Spanjer is stukken van Maarten Spanjer is een van de boeken die door onze redactie op reis is gestuurd. Ben je benieuwd naar alle boeken? Dan kun je deze terugvinden op de overzichtspagina van deze rubriek.

In Spanjer in Stukken zijn alle verhalen van Maarten Spanjer gebundeld, inclusief vele niet eerder gepubliceerde verhalen. Met 30 jaar aan verhalen volgen we hem in allerlei situaties uit zijn leven, waaronder zijn jeugd, de tijd dat hij Taxi presenteerde, maar ook tijdens zijn acteerwerk of in de kroeg.

Eerder werd dit boek al door ons gerecenseerd. Een uitgebreide recensie kun je hier terugvinden. Spanjer in stukken heeft als startpunt de plaats Scharendijke gehad, en is achtergelaten in de Plus supermarkt bij de inpaktafel.

Hieronder kun je terugvinden waar het boek sindsdien is geweest:

Scharendijke – Ouddorp:

Op 18 juli jl. heb ik bij de Plus in Scharendijke het boek Spanjer in Stukken meegenomen. Ik heb het met veel plezier; een lach en een traan gelezen. Zo meteen laat ik het achter bij het havenkantoor van Marina Port Zelande in Ouddorp. Groetjes en bedankt voor deze ludieke actie. Marlou van der Pot, Steenbergen (NB)

Geschreven door
Ilse is iemand die zich graag bezig houdt met het lezen van boeken, het kijken van films en het spelen van games. Tenminste, als ze hier de vrije tijd voor kan vinden, want als moeder van een jong dochtertje en part-time werkzaam bij de overheid is het soms lastig om hiervoor de ruimte te vinden. Ze schrijft al sinds 2012 voor wat toen Undercover-Network was, en maakt sinds april 2016 ook deel uit van de hoofdredactie. Daarnaast is zij ook nog lid van de eindredactie van de site. Een drukke boel dus!

Wat is jouw mening?

0 0

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Gemarkeerde velden zijn verplicht *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.