Boek op reis: Nora Roberts – Publiek geheim

8

Publiek geheim van Nora Roberts is een van de boeken die door onze redactie op reis is gestuurd. Ben je benieuwd naar alle boeken? Dan kun je deze terugvinden op de overzichtspagina van deze rubriek.

Emma is nog maar klein als ze bij haar moeder woont die haar mishandelt, maar gelukkig is daar haar wereldberoemde vader die haar in huis neemt. Emma groeit dan ook op in alle luxe van de wereld, met uiteindelijk veel liefhebbende mensen om haar heen. Het fijnste vindt ze het nog als ze een broertje krijgt en ze belooft er altijd voor hem te zijn. Maar dan slaat het noodlot toe en wordt haar broertje vermoord. Hoe ga je er mee om als een klein kind vermoord is? Hoe verwerk je zo’n groot trauma? En zal er ooit nog achterhaald worden wie de dader is?

Eerder werd dit boek al door ons gerecenseerd. Een uitgebreide recensie kun je hier terugvinden. Publiek geheim heeft als startpunt de plaats Arnhem gehad, en is achtergelaten in de ‘Boekenboom’ in winkelcentrum Presikhaaf.

Lees hieronder waar het boek daarna allemaal is geweest.

Nog geen gegevens beschikbaar.

Written by
Merel is vooral een filmliefhebber die bijna elke week wel in de bioscoop te vinden is, vaak samen met redacteur Michael. Ze kijkt echter ook graag series, leest veel boeken en is tegenwoordig zelfs begonnen met gamen. Druk, druk, druk dus. Maar wel met leuke dingen waarover jullie alles kunnen lezen op de website.

Wat is jouw mening?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.