Mijn Week in Beeld: Toss a coin to RuPaul

Het is verbazingwekkend hoeveel tijd we tegenwoordig doorbrengen met het kijken naar een beeldscherm en hoeveel verschillende dingen we dan zien. De redacteuren van Play Watch Read zien dit echter als een pluspunt en daarom vertelt iedere dinsdag een redacteur iets over zijn of haar week in beeld. Deze week is het de beurt aan Sylvano.

De afgelopen week was een week waarin ik maar weinig gedaan heb wat met entertainment te maken heeft. Ik heb vooral veel moeten werken en wat achterstallige administratie moeten bijwerken. Het is geen geheim dat ik veel tijd heb om te lezen als ik op mijn werk aanwezig ben. En dat is wat ik ook gedaan heb. Ik ben een paar weken geleden begonnen aan het eerste boek van The Witcher. De reden dat ik daaraan begonnen ben heeft allemaal te maken met de serie die nu te zien is op Netflix. Daarnaast heb ik ook nog het spel gespeeld op de huidige generatie consoles en ben ik wel soort van fan geworden.

Het eerste boek van The Witcher is alleen een beetje rommelig en toch leest het wel lekker weg. Het eerste en het tweede boek zijn namelijk losse verhalen over de avonturen van Geralt van Rivia. Hierdoor krijg je ook al namen van personages mee die je eigenlijk nog niet kent vanuit het boek. Het derde boek in deze reeks is pas het eerste boek waarbij je één verhaal hebt. Het verhaal dat ook de rode draad vormt van de serie. De serie is dus eigenlijk geïnspireerd door het derde boek en de avonturen uit onder andere het eerste boek. Oftewel, zodra ik dit eerste boek uit heb ga ik wel door naar het derde boek.

Naast lezen ben ik ook nog toegekomen aan het kijken van een serie. In mijn clan op Destiny 2 ben ik gewezen op AJ and the Queen. Hierin speelt dragqueen RuPaul de hoofdrol. De serie zelf is op momenten erg hilarisch en ook gewoon geweldig. Omdat ik toch wel nieuwsgierig ben naar RuPaul en omdat ik niets te doen had, ben ik zijn televisieprogramma eens gaan opzoeken. Ik kwam het tegen op MTV en zag twee afleveringen van RuPaul’s Drag Race en ik vond het geweldig! En dan is het ook nog eens geweldig dat de serie ook op Netflix staat. Dus tijdens mijn nachtdiensten heb ik mij dan ook erg vermaakt met twee seizoenen van RuPaul’s Drag Race. Lekker laagdrempelig en ideaal om een nacht door te komen. Tel daar ook nog eens bij op dat de mannen die zich verkleden als drag er ook fantastisch uitzien. Ook maatschappelijke thema’s worden besproken zoals de acceptatie van homoseksuelen. Ik ben al helemaal fan en dan te bedenken dat er elf seizoenen beschikbaar zijn. Fantastisch!

Sylvano Witte
Written by
Sylvano heeft in 2008 Undercover-Gaming opgericht wat in 2013 overging in Undercover-Network en nu Play Watch Read is geworden. In zijn vrije tijd is hij te vinden op de Xbox One, PlayStation 4 of de Nintendo Switch. Naast gamen leest hij ook geregeld een boek en is zijn favoriete schrijver Harlan Coben. Ook pakt hij geregeld een film mee in de bioscoop of ligt hij languit op de bank te bingewatchen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.