Mijn Week in Beeld: Welkom in 2020!

Het is verbazingwekkend hoeveel tijd we tegenwoordig doorbrengen met het kijken naar een beeldscherm en hoeveel verschillende dingen we dan zien. De redacteuren van Play Watch Read zien dit echter als een pluspunt en daarom vertelt iedere dinsdag een redacteur iets over zijn of haar week in beeld. Deze week is het de beurt aan Sylvano.

Welkom in 2020!

Een nieuw jaar is aangebroken en dat is maar goed ook. De laatste week van 2019 zat ik totaal niet lekker in mijn vel en daarom tijd om vooruit te denken. En ik moet zeggen, het was eigenlijk rustig afgelopen week. Ik heb het achtste seizoen van Game of Thrones gekeken voor de recensie. Warner Bros. stuurde zelfs een box op met alle seizoenen, dus over een paar maanden is het weer tijd voor een marathon. Maar tot die tijd ben ik bezig met een andere serie, namelijk Smallville. Ooit in een ver verleden de serie gekocht, gekeken en de box weer verkocht. Maar door de recensie van Krypton raakte ik toch weer in de ban van die serie. Dus ja, dan koop je die box gewoon nog een keer. Ik ben nu net over de helft van het eerste seizoen van in totaal tien seizoenen. Dus ja, ik heb nog wel even te gaan eigenlijk.

Lekker lezen

Wat afgelopen week wel indruk op mij maakte zijn de boeken van Conn Iggulden. Een Britse schrijver die de reeks De Rozenoorlogen heeft geschreven. Helaas zijn alleen maar de eerste twee boeken in het Nederlands vertaald. De Rozenoorlogen gaat over wie de rechtmatige koning is in Engeland tussen de jaren 1455 en 1487. De hoofdrolspelers zijn de Yorks en de Lancasters. Deze boeken hebben George R.R. Martin geïnspireerd om A Song of Fire & Ice te schrijven. En dat is mede de reden dat ik de eerste twee boeken heb gelezen. Ik vind de geschiedenis ook erg interessant van Engeland. De serie Tudors vind ik echt geweldig, net als The White Princess. Allemaal series waarbij de Rozenoorlogen uit is voortgekomen. Tudors gaat over Henry VIII, die een zoon is van Hendrik VII en de winnaar van de Rozenoorlogen. The White Princess gaat dan vervolgens weer over Hendrik VII en de nasleep van de Rozenoorlogen. Inmiddels ben ik het derde boek aan het lezen in het Engels. Een Nederlandse vertaling is er helaas niet en ik gok dat die er ook niet gaat komen. Inmiddels is het vierde boek ook al besteld. Ik ben echt dol op dit soort boeken.

Gak!

En op het gebied  van gaming is het lekker rustig gebleven. Ik heb mijn portie Destiny 2 wel weer gespeeld ja. Maar ik besloot om ook eens iets anders te proberen. Ik had er al veel over gehoord en dus tijd om het zelf eens te proberen: Untitles Goose Game. Je speelt een gans en je moet de lokale bevolking echt het leven zuur maken. Je krijgt een lijstje met tips wat je kunt doen. En dat voelt echt heerlijk aan, al is de besturing niet even ideaal. Maar het is echt heerlijk om even helemaal los te gaan als een gans.

En deze week dan? Deze week staat er nog steeds weinig op de planning. Ik ben tijdens het schrijven van dit artikel erachter gekomen dat er een soort van vervolg is gekomen op The White Princess genaamd The Spanish Princess. Nu uitzoeken hoe ik die kan gaan kijken. En voor de rest zal het vooral weer veel lezen worden komende tijd.

Geschreven door
Sylvano heeft in 2008 Undercover-Gaming opgericht wat in 2013 overging in Undercover-Network en nu Play Watch Read is geworden. In zijn vrije tijd is hij te vinden op de Xbox One, PlayStation 4 of de Nintendo Switch. Naast gamen leest hij ook geregeld een boek en is zijn favoriete schrijver Harlan Coben. Ook pakt hij geregeld een film mee in de bioscoop of ligt hij languit op de bank te bingewatchen.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Gemarkeerde velden zijn verplicht *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.