[AFGELOPEN] Prijsvraag: Jobien Berkouwer – Zomermeisjes

Inmiddels ligt het spannende boek Zomermeisjes van Jobien Berkouwer in de winkels en heeft onze redactrice Merel er een recensie over geschreven. Ben je fan van Jobien Berkouwer, of wil je eens een realistisch verhaal lezen over de politiewereld? Doe dan mee aan onze prijsvraag en win een exemplaar van Zomermeisjes! Wil je weten hoe? Lees dan snel verder!

De jonge Amsterdamse rechercheur Lot van Dijk moet tot haar grote teleurstelling aan de slag bij het politiekorps – ver weg van waar het volgens haar allemaal gebeurt. Ze wordt gek van verveling, totdat tijdens een slepende nachtdienst ineens het lijk van een tienermeisje wordt gevonden in een afgelegen hutje in het bos. Voor Lot is het al snel duidelijk dat het meisje onderdeel is van de fantasie van een gevaarlijke seriemoordenaar. Ze weet zeker dat er meer slachtoffers zullen volgen en staat te trappelen om aan haar eerste echte zaak als profiler te beginnen. Door de mannelijke collega’s binnen het korps, die haar specialisme met grote scepsis bekijken, wordt ze echter behoorlijk tegengewerkt. Dan wordt er een tweede slachtoffer gevonden en moeten haar collega’s wel naar haar luisteren. Zomermeisjes is een zenuwslopende psychologische thriller over het werk van een jonge profiler die de psyche van een seriemoordenaar tot de kern probeert te ontrafelen. Hoe dieper ze graaft, hoe dichterbij ze komt. En hoe groter het gevaar wordt.

UN_Prijsvraag_Zomermeisjes

Als je nu meedoet aan de prijsvraag win je een exemplaar van het boek Zomermeisjes. Om dit voor elkaar te krijgen zoeken wij het juiste antwoord op de volgende vraag:

Bij welk politiekorps gaat Lot van Dijk aan de slag?

 

Stuur het antwoord samen met je naam, adres en leeftijd naar: prijsvraag@undercover-network.nl onder vermelding van “Zomermeisjes Prijsvraag”. Je hebt tot 3 juli de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaar wordt via de mail bekendgemaakt.

Written by
Welkom op Play Watch Read!

3 Comments

  1. Korps Twente

    Reply
  2. Politiekorps van Twente

    Reply
  3. politiekorps van Twente

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.