[AFGELOPEN] Prijsvraag: Jørn Lier Horst – Rode Sneeuw

Het ene boek is de deur nog niet of wij mogen de volgende alweer weg geven! Vanaf vandaag maak je namelijk kans op het boek Rode Sneeuw van Jørn Lier Horst, dat vanaf 11 oktober ook te koop is in de boekenwinkels. Wil je weten wat wij van het boek vinden? Lees dan ook onze recensie.

In het vakantiehuisje van een beroemde tv-persoonlijkheid wordt een lijk gevonden. Inspecteur William Wisting, een ervaren inspecteur, wordt geconfronteerd met een wanhopige dader. De zaak wordt persoonlijk als zijn dochter haar intrek neemt in een huisje niet ver van de plaats delict… Een intelligente politiethriller die je nog lang bij zal blijven.

prijsvraag_rodesneeuw

Rode Sneeuw is het eerste deel in het Wisting-kwartet, dus voor elke liefhebber van misdaadromans geschikt. Om kans te kunnen maken op dit spannende boek, willen wij graag het antwoord weten op de volgende vraag:

Hoe heet de dochter van William Wisting?

Stuur het antwoord samen met je naam, adres en leeftijd naar: [email protected], onder vermelding van “Rode Sneeuw prijsvraag”. Je hebt tot 17 oktober de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaar wordt via de mail bekendgemaakt.

Geschreven door
Welkom op Play Watch Read!

2 Reacties

  1. Line Wisting

    Reageer
  2. Line Wisting.

    Reageer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Gemarkeerde velden zijn verplicht *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.