[AFGELOPEN] Prijsvraag: Philip Kerr – De Schaduw van de Stilte

Inmiddels is dit elfde deel van de Bernie Gunther-reeks een aantal maanden uit. Het eerste deel verscheen al in 1989 en is sindsdien een immens populaire reeks die feit en fictie goed weet te combineren. In de verhalen volg je Bernie Gunther die werkzaam is als detective en gaandeweg allerlei sinistere zaken moet oplossen. Volg je al die tijd de Bernie Gunther-reeks en zou je dit boek nog aan je collectie willen toevoegen? Lees dan snel verder hoe je dit exemplaar kunt bemachtigen.

Zoals eerder in ‘Praag Fataal’ en ‘Grijs Verleden’ schrijft Kerr zowel over nazi-Duitsland als over de Koude Oorlog. Het is winter en de Rivièra is leeg en een beetje treurig. Sinds de oorlog heeft Bernie Gunther verschillende baantjes gehad. Nu is hij in het befaamde Grand Hôtel du Cap-Ferrat de conciërge die alles kan ritselen, zelfs een bridgepartner voor misschien wel de rijkste en beroemdste auteur ter wereld: William Somerset Maugham. Maar Maugham wil ook advies van Bernie. Hij wordt gechanteerd, misschien vanwege zijn onorthodoxe levensstijl. Of misschien omdat hij voor de Britse geheime dienst heeft gewerkt, want de chanteurs zijn spionnen…

UN_Boeken_feauterdImage_schaduwStilte_2

Voor diegenen die mee willen doen hebben we weer een prijsvraag verzonnen. De buit: het elfde deel van de Bernie Gunther reeks: De Schaduw van de Stilte. Dit keer zijn wij op zoek naar het antwoord op de volgende vraag:

Door welke trilogie werd het karakter Bernie Gunther beroemd?

 

Stuur het antwoord samen met je naam, adres en leeftijd naar: prijsvraag@undercover-network.nl onder vermelding van “Philip Kerr Prijsvraag”. Je hebt tot 5 september de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaar wordt via de mail bekendgemaakt.

Written by
Welkom op Play Watch Read!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.